Skip to content

Nieuwe badkamer? Neem een kijkje in één van onze showrooms

Wij maken graag kennis met u.

Om onze klanten uitgebreid van dienst te kunnen zijn, werken wij intensief samen met een aantal lokale showrooms in Twente. Zo heeft u een goed beeld van alle mogelijkheden voor uw droombadkamer. Met deze voorbeelden helpen we u graag bij het realiseren van een badkamer die naadloos aansluit op uw wensen. Er kan vrijblijvend een 3D-ontwerp gemaakt worden, zodat u een goed beeld krijgt hoe uw nieuwe badkamer er uit zal komen te zien. Neem snel contact met ons op en wij plannen graag een afspraak voor u in.

Bouw & Verbouw

Het bouwen of verbouwen van een huis is niet iets wat u zomaar even doet.

Na een periode van ideeën en wensen, komt het moment dat u zal moeten kiezen voor een aannemer. Iemand die u voorziet van deskundig advies gegrond in jaren ervaring en uitgebreide kennis in de nieuwste technieken. Met de juiste aannemer wordt ook een grote verbouwing goed uitgedacht, gepland en uitgevoerd. Vanaf de eerste schetsen tot een schitterend eindresultaat, u kan rustig achterover leunen en vertrouwen op onze expertise.

De Vries Bouw- en Installatietechniek zorgt voor dit alles en meer met onze complete service. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw huis of bedrijfspand en profiteer van onze vele voordelen:

Gas / Water / Elektra

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gas, water of elektra kan aanleggen?

Dan bent u bij De Vries Bouw- en Installatietechniek aan het juiste adres. Reparaties, nieuwbouw of het uitbreiden/aanpassen van uw huidige situatie? Wij maken er in een handomdraai werk van. We hebben uitgebreide certificatie om uw project snel en vakkundig af te handelen. Van een losse leiding tot complete renovatie, onze expertise staat voor u klaar. Profiteer snel van de voordelen die wij u aanbieden.

Voordelen zoals een heldere communicatie en duidelijke afspraken voor elk onderdeel van het project. Van deskundige tips tot het goed onderhouden van contact met u mochten er vragen zijn over het te leveren werk. Kies voor een aannemersbedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt en neem snel contact of met De Vries Bouw- en Installatietechniek.

Dakbedekking / Zinkwerk

Een professioneel dakbedekkingsbedrijf voor zowel bestaande als nieuwbouw, voor alle kleine en grote projecten?

Bij De Vries Bouw- en Installatietechniek gaan we direct voor u aan de slag!

Van de eerste offerte tot de laatste loodjes, wij zorgen dat u nog vele jaren kan genieten van het geleverde werk. Met hoogwaardige materialen leveren wij de kwaliteit die u van een goede aannemer mag verwachten. Dankzij vele jaren ervaring kunnen wij aan de slag met veel verschillende typen dakbedekking. Zo kunnen wij voor u aan de slag met onder meer:

Onze uitgebreide expertise helpt u bij het bepalen van de beste oplossing. Neem snel contact op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw project.

Sanitair

Een mooie nieuwe badkamer is dichterbij dan u denkt

De Vries Bouw- en Installatietechniek kan ook op het gebied van sanitair veel voor u betekenen. Reparatie, renovatie of een volledig nieuw systeem installeren, wij gaan voor u aan de slag. We beginnen met een zorgvuldig uitgewerkt plan. Daarvoor kan onder meer gebruik worden gemaakt van een 3D-tekening om u een duidelijk beeld te geven van het resultaat.

Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Zo verzorgen wij naast degelijk vakwerk ook effectieve en vlotte communicatie. Leg bij ons de basis voor een schitterende nieuwe badkamer.