06 - 57 09 61 10 info@devries-bouw.nl

Gas / water / elektra

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gas, water of elektra kan aanleggen? Dan bent u bij De Vries Bouw- en Installatie aan het juiste adres.

Wij zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring en weten wat we doen!

Of er nou een leiding compleet opnieuw moet worden aangelegd of dat er reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wij kunnen dit compleet verzorgen!

Één vast aanspreekpunt, eerlijk advies & vlotte communicatie.

Vragen?
Bel ons op:

06 - 57 09 61 10.

Of maak een vrijblijvende afspraak of offerte.

 

 

 

 

Bouw / Verbouw - De Vries

Bouw & verbouw

Het bouwen of verbouwen van een huis is niet iets wat je zomaar even doet. Na een periode van idee├źn en wensen, komt het moment dat je zult moeten kiezen voor een aannemer. Een aannemer die de klant bij de hand neemt en hen kan voorzien van goed en eerlijk advies. De Vries Bouw & installatietechniek helpt je op weg!

Meer informatie »

De Vries Installatietechniek

Gas / water / elektra

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gas, water of elektra kan aanleggen? Dan bent u bij De Vries Bouw- en Installatie aan het juiste adres. De Vries Bouw & installatietechniek is een gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring en weten wat we doen!

Meer informatie »

De Vries Bouw

Dakbedekking

Bent u op zoek naar een professioneel dakbedekkingsbedrijf voor bestaande- en nieuwbouw, klein of groot project? Bij De Vries Bouw en Installatietechniek bent u aan het juiste adres!

Meer informatie »

Sanitair - De Vries

Sanitair

U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage zelf uit te voeren, maar het is slimmer om deze installatie- of onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Meer informatie »