06 - 57 09 61 10 info@devries-bouw.nl

Over ons

Met 12 jaar werkervaring is de Vries Bouw- en Installatietechniek al enige tijd een begrip in Twente wanneer het gaat over het uitvoeren van technische werkzaamheden.

Een betrouwpare partner, professioneel, meedenkend met de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Klanten houden van vlotte communicatie en op deze manier kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Onze uitgebreide kennis en ervaring verzekert u van het beste advies. Erkend vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken staan garant voor een perfecte uitvoering!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Bouw & verbouw
  • Gas / water / elektra
  • Dakbedekking
  • Sanitair
  • Zinkwerk

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Vragen?
Bel ons op:

06 - 57 09 61 10.

Of maak een vrijblijvende afspraak of offerte.

Bouw / Verbouw - De Vries

Bouw & verbouw

Het bouwen of verbouwen van een huis is niet iets wat je zomaar even doet. Na een periode van idee├źn en wensen, komt het moment dat je zult moeten kiezen voor een aannemer. Een aannemer die de klant bij de hand neemt en hen kan voorzien van goed en eerlijk advies. De Vries Bouw & installatietechniek helpt je op weg!

Meer informatie »

De Vries Installatietechniek

Gas / water / elektra

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gas, water of elektra kan aanleggen? Dan bent u bij De Vries Bouw- en Installatie aan het juiste adres. De Vries Bouw & installatietechniek is een gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring en weten wat we doen!

Meer informatie »

De Vries Bouw

Dakbedekking

Bent u op zoek naar een professioneel dakbedekkingsbedrijf voor bestaande- en nieuwbouw, klein of groot project? Bij De Vries Bouw en Installatietechniek bent u aan het juiste adres!

Meer informatie »

Sanitair - De Vries

Sanitair

U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage zelf uit te voeren, maar het is slimmer om deze installatie- of onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Meer informatie »